Červnový maraton festivalů s našimi vratnými kelímky🎉✅👣

Naše vratné kelímky byly v posledním měsíci na spoustě skvělých akcí. Podívejte se, kde všude jste nás mohli vidět a jak jsme společně chránili planetu!

🎸 Rock for People: Tento legendární festival byl jedním z prvních v ČR, kde se objevily zálohované kelímky. Proč? Protože nejlepší odpad je ten, který vůbec nevznikne. Ať už pamatujete kelímky s panáčky, Karlem Gottem nebo jste si nějaký nechali třeba vloni, systém zůstal stejný i letos. Na Rock for People jsme ukázali, že udržitelnost a zábava mohou jít ruku v ruce.

🌍 COLDPLAY v Rumunsku: Naše kelímky jste mohli vidět i na megakoncertě COLDPLAY v Bukurešti. Tento jedinečný koncert přilákal tisíce fanoušků a my jsme byli hrdí, že jsme mohli přispět k ekologičtější atmosféře této velké události.

🎸 Metalfest v Plzni: Metalfest je už velmi uznávanou metalovou tradicí. Fanoušci si tento festival oblíbili nejen pro jeho skvělou hudební dramaturgii mnoha žánrů metalu, ale i pro jeho jedinečné přírodní prostředí. V překrásném amfiteátru v Lochotíně jsme se starali o to, aby i metaloví fanoušci mohli přispět k ochraně životního prostředí.

🎵 Darkshire Festival: Na tomto festivalu jsme opět ukázali, že naše kelímky jsou ideální volbou pro udržitelné akce. Návštěvníci si užívali hudbu a skvělou atmosféru s vědomím, že přispívají k čistšímu a ekologičtějšímu prostředí.

Děkujeme všem, kteří si vybrali naše vratné kelímky a pomohli nám udělat svět o něco zelenější. Těšíme se na další společné akce plné hudby, zábavy a udržitelnosti!