Letní mix zážitků s našimi kelímky NICKNACK 🌞💃🕺

Léto 2024 bylo nabité úžasnými akcemi, kde naše vratné kelímky hrály hlavní roli. 

🎬 KVIFF – Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary: Tento největší a nejprestižnější filmový festival v České republice opět přivítal návštěvníky z celého světa. Naše kelímky byly součástí této významné události, která představila na 200 filmů z celého světa a přivítala slavné filmové tvůrce. Fandíme udržitelnosti a jsme hrdí, že jsme mohli být součástí tak prestižní akce.

🎧 Beats for Love: Čtyři noci plné energie, tance a nezapomenutelných DJ’s. Naše kelímky i servisní tým NN se postarali o hladký průběh festivalu. Děkujeme za úžasnou atmosféru a těšíme se na příští rok!

🎸 Pohoda Festival: Pohoda je naše srdcová záležitost. I přes letošní komplikace s povětrnostními podmínkami jste nás a naše kelímky mohli vidět. S Pohodou spolupracujeme již dlouhá léta a jsme rádi, že můžeme být součástí této skvělé akce.

🤘 Master of Rock: Na tomto festivalu jsme byli nejen s našimi kelímky, ale i se servisním týmem. Fanoušci si mohli vychutnat svou oblíbenou muziku a zároveň přispět k ochraně životního prostředí.

🎤 Ed Sheeran v Hradci Králové: Na tomto megakoncertě jste mohli vidět kelímky Birell, Kofola a naše nové kelímky Let’s Hang! Byla to nezapomenutelná show, kterou jsme si užili společně s vámi.

🎵 POP MESSE, POLANKA a Olympijský park města Most: Poslední červencový víkend se konaly tyto skvělé akce, kde jste mohli vidět naše kelímky. Přispěli jsme k udržitelnosti a užili si spoustu zábavy.

Děkujeme všem, kteří si vybrali naše vratné kelímky a pomohli nám udělat svět o něco zelenější. Těšíme se na další společné akce plné hudby, filmů a zábavy!