Novinky z akcí: Kam všude jsme v srpnu vyrazili s kelímky? 👣

Srpen byl pro nás pořádná jízda! 🚀 V našich vratných kelímcích se podávaly drinky na spoustě skvělých akcí. Podívejte se, kde všude jsme pomohli snížit množství jednorázových plastů:

  •  LET IT ROLL 🎶🌍 – Tento největší drum and bass festival v Česku byl průkopníkem v ekologii už v roce 2014, kdy jako jeden z prvních zavedl zálohovatelné kelímky. Letos jsme se připojili k jejich vlastnímu programu GREEN, který se snaží minimalizovat odpad a podporovat udržitelnost. Basy a ekologie? Jde to dohromady! 🎧♻️
  •  Prague Pride 🏳️‍🌈❤️ – Láska, tolerance a kelímky, které nevytvářejí odpad. Na festival vás letos dorazilo více než 100 000 a my jsme rádi, že jsme mohli pomoci vytvořit udržitelnější zázemí pro tak skvělou a barevnou akci.
  • Healing festival 🧘‍♀️🌿 – V srdci přírody, s respektem k životnímu prostředí a našimi hot cupy v ruce. Harmonie těla i planety zajištěna!
  • Burger festival 🍔 – Skvělý burger a k tomu drink z NICKNACKU? Bez jednorázových obalů chutná všechno ještě o něco lépe. 
  • Love stream 🎤💖 – Láska a hudba proudily stejně jako pivo z našich vratných kelímků. Na této akci jsme si užili koncerty hvězd světového formátu jako 50 CENT, Rita Ora, Macklemore a Tiesto. Akce plná vášně, skvělé hudby i ekologického přístupu. 
  • Kravařský odpust 🎡 – Když se prázdniny přehoupnou do druhé poloviny a opět začíná být „chladno z rána“, místní se připravují na velkou slávu – Kravařský odpust. Tato více než stoletá tradice oslav svatého Bartoloměje, patrona zdejšího farního chrámu, probíhá vždy okolo 24. srpna. V ulicích Kravař to žije jak duchovně, tak světsky – od mší svatých po kolotoče a stánky, kde točíme do našich kelímků. 🎠🍻 Druhá největší akce svého druhu v Česku, hned po Matějské pouti! 🎉
  • Trutnoff 🎪 – Na tomto legendárním festivalu byla atmosféra stejně kultovní jako naše ekologické kelímky. Starý dobrý Trutnoff opět nezklamal! 

Díky všem organizátorům a účastníkům za super spolupráci a těšíme se na další společné akce! 

foto zdroj: Instagram