Naše vratné kelímky září na vánočních trzích! 🎄☃️❄️

S nadšením oznamujeme, že naše vratné kelímky letos rozsvítily vánoční atmosféru na trzích po celé republice! Zákazníci v Brně, Prostějově, Ostravě, Hustopečích u Brna, Týnci, Třebíči, Jihlavě, Českém Krumlově, Písku, Uherském Hradišti, Vysokém Mýtě, Vsetíně a Mostě měli příležitost užívat si oblíbené vánoční nápoje z ekologických kelímků, které se dají opakovaně použít.

Vánoční trhy jsou místem setkávání a radosti, a jsme hrdí, že jsme mohli přispět k udržitelnosti těchto krásných událostí. Naše kelímky jsou nejen praktické a stylové, ale hlavně šetrné k životnímu prostředí. Každý kelímek, který se používá opakovaně, znamená méně odpadu a čistší planetu pro nás všechny.

Děkujeme všem, kteří se zapojili do naší iniciativy a rozhodli se pro vratné kelímky. Společně jsme ukázali, že i malé změny mohou mít velký dopad. Vánoční trhy letos nebyly jen o tradicích, světýlkách a vůni svařeného vína, ale také o odpovědnosti k přírodě a budoucím generacím.

Doufáme, že naše kelímky budou nadále součástí vašeho každodenního života a že je budete využívat i při dalších příležitostech.

Přejeme Vám krásné a udržitelné svátky! 🎄☃️❄️

Tým NICKNACK

Více fotek na: https://www.instagram.com/brnenskevanoce/