Březnové akce s našimi vratnými kelímky NICKNACK 🌸🌷

Březen 2024 byl plný událostí, kde naše vratné kelímky hrály významnou roli! Byli jsme u toho, když se po celé republice konaly akce, které přilákaly tisíce návštěvníků a přinesly nezapomenutelné zážitky.

🎸 Kryštof Tour: A je to tady! V březnu zavíráme kapitolu zimního turné ve velkém stylu v Kolíně! Byla to jízda plná nezapomenutelných večerů, plných hudby, energie a neuvěřitelných zážitků. Naše kelímky byly společníkem fanoušků, kteří si vychutnávali své oblíbené nápoje během koncertů. Ale neboj, tohle není sbohem, jen malé na shledanou. Vidíme se opět v létě na Kryštof kempech! Tak si odpočiň, naber síly a připrav se na léto, které bude stejně nezapomenutelné, jako bylo toto turné.

⚽ Fotbalová reprezentace ČR: Na fotbalových utkáních najdeš Nicknack kelímky v rukou nadšených fanoušků, připravených oslavit každý úspěšný moment jejich týmu. Naše kelímky byly součástí atmosféry, kde se mísila vášeň pro sport s odpovědností k životnímu prostředí.

⚽ zápas ČR x Arménie: Při tomto velkolepém fotbalovém zápase naši kelímky opět nezklamaly. Fanoušci si užívali zápas s vědomím, že podporují ekologický přístup.

🐰 Brněnské Velikonoce: Jarní atmosféra a tradiční velikonoční trhy v Brně byly doplněny našimi vratnými kelímky. Návštěvníci si mohli vychutnávat velikonoční dobroty a pití z kelímků, které přispívají k udržitelnějšímu světu.

Děkujeme všem, kteří se rozhodli pro naše vratné kelímky a pomohli nám udělat svět o něco zelenější. Těšíme se na další společné akce a zážitky!