Kam nás zavály první podzimní listy ?🍂🍁 Aneb ukončení festivalové sezóny.

I září pro nás bylo měsícem plným skvělých akcí, na kterých jsme s našimi vratnými kelímky přispěli k udržitelnějšímu prostředí. 

Pálavské vinobraní – Letošní, již 77. ročník Pálavského vinobraní se nesl ve znamení skvělé atmosféry a bohatého kulturního programu, který přilákal tisíce návštěvníků. Do sluncem zalitého Mikulova zavítalo na 44 tisíc lidí, kteří si i přes teploty atakující 30 stupňů Celsia užili oslavy vína v plném proudu. Naše vratné kelímky se staly nedílnou součástí této slavnosti, kde přispěly ke snižování jednorázového odpadu a vytvořily ekologičtější prostředí pro všechny milovníky vína.

Burger Festival – Milovníci burgerů mohli naše vratné kelímky potkat na řadě festivalů po celé České republice, včetně akcí v Brně, Liberci, Frýdku-Místku a dalších městech. Tento festival nekončí, pokračuje i v říjnu, a my budeme opět u toho!

Notino 20th Anniversary – Feel Good Den s Notinem – Že si celých dvacet let pokroku žádá pořádnou party? Souhlasíme! NOTINO v neděli 22. září 2024 proměnilo Brno Business Park v jeden velký voňavý festival, kde se zpívalo, bavilo, soutěžilo a zkrášlovalo. Na této jedinečné oslavě zahrál anglický písničkář Tom Odell a Monika Bagárová. Naše kelímky byly součástí tohoto nezapomenutelného dne a pomohly vytvořit ekologičtější prostředí pro všechny návštěvníky.

Second International Meeting – Krakov – Naše kelímky nezůstaly pouze v Česku! Podívali jsme se také do polského Krakova na naše druhé mezinárodní setkání s našimi zahraničními partnery. Byl to víkend plný diskuzí, porad, prezentací a zábavy!

Děkujeme všem, kteří nás podpořili tím, že si na těchto akcích vybrali naše vratné kelímky. 

zdroj: vlastní + instagram